Kamelmjölk: det godaste alternativet för komjölk!
Go to wishlist Önskelista

Kundvagn

Your cart is currently empty

Kamelmjölkspulver och kapslar

Kamelmjölkspulver

Eftersom det rent logistiskt inte alltid är möjligt med färsk eller fryst kamelmjölk, finns det även kamelmjölkspulver att tillgå. Detta pulver är 100% naturlig kamelmjölk. Pulvret erhålls genom spraytorkning. Tack vare detta bearbetningsätt bevaras samtliga näringsvärden och egenskaper hos den färska kamelmjölken. Mjölkpulver är lika hälsosamt som färsk mjölk och enklare att bevara. På en torr plats, har pulvret en hållbarhetstid på 1år. Mjölkpulvret kan skickas i burkar eller påsar på 420 gram, varav ca 21 glas av kamelmjölk kan utvinnas ur. Det är också möjligt att beställa en mindre påse på 200 gram. Alla är inte förtjusta i smaken av kamelmjölkspulver, så tillsätt gärna kakaopulver eller färsk vaniljstång.

Genom att tillsätta lite inulin till kamelmjölkspulvret, ger det pulvret en lite sötare smak. I vår webbbutik kan man beställa inulin till kamelmjölkspulvret.

Kapslar
Alternativet till att dricka kamelmjölk, är att äta kapslar fyllda med mjölkpulver. Dessa kapslar är tillverkade av HPMC-kapslar och är fyllda med 100% naturlig kamelmjölk från Smits kamelmjölksmejeri. För en märkbar effekt rekommenderas det att ta kapslarna i minst 3 månader, 2 till 3 kapslar per dag med ett glas vatten. Kapslarna har två års hållbarhetstid och måste förvaras torrt.

Har du några frågor eller funderingar? Vänligen kontakta [email protected]

3 products